La banda californiana de rock Cruzados, arriba per primer cop a terres gironines, a Aiguaviva


Gironit

CRUZADOS (Los Angeles, USA)

Centre Polivalent d’Aiguaviva

Dilluns 1 de maig de 2023 – 19:00h.

Preu: 10€

 

La banda californiana de rock Cruzados, arriba per primer cop a terres gironines, a Aiguaviva, el proper dilluns 1 de maig en un concert programat per l’Ajuntament d’Aiguaviva amb la col·laboració de l’Associació Cultural. El concert serà a les 19:00h al Centre Polivalent d’Aiguaviva amb un preu de 10€

 

The Cruzados es van formar el 1984, amb Tito Larriva, Steven Hufsteter, Chalo Quintana, Tony Marsico i Marshall Rohner. L'àlbum homònim de la banda publicat per Arista Records, «Cruzados», va ser llançat el 1985, així com el seu segon àlbum After Dark el 1987. The Cruzados també van interpretar la cançó «Don't Throw Stones» a la pel·lícula Road House, protagonitzada per Patrick Swayze, l’any 1989.

 

El 2020, el baixista i membre fundador Tony Marsico (baix), va reiniciar la banda amb Ron Young (veu), Mark Tremalgia (guitarra) i Loren Molinare (guitarra) de Little Caesar, juntament amb Rob Klonel (bateria).

 

Enregistrat a Los Angeles l'hivern de 2021, el darrer àlbum «She's Authomatic» brinda el so i l'esperit de rock and roll característics de la banda, que van posar Cruzados al mapa per primera vegada fa uns 30 anys. L'àlbum inclou col·laboracions de músics com John Doe (X), Dave Alvin (The Blasters), David Hildago i Steve Berlin (Los Lobos), Gia Ciambotti (Bruce Springsteen), Melanie Vammen (The Muffs, The Pandoras), Greg Kuehn (TSOL), Jimmy Z (Rod Stewart), i Buck Johnson (Aerosmith) entre d’altres.