Gloria Gaynor actuara en el Sons del Mon


PUNT DIARI - Angel Vila

La incombustible Gloria Gaynor, una de les dives de la música disco dels anys setanta i vuitanta, molt respectada per la infinitat de campanyes benèfiques en les quals s’ha involucrat, tocarà el dissabte 4 d’agost (22.30 h) a la Ciutadella de Roses en el marc del festival Sons del Món. La cantant americana, famosa per temes com Never can say goodbye, I am what I am, Can’t take my eyes off you i Reach out I’ll be there, aprofitarà per celebrar el 40è aniversari de la mítica I will survive, una de les cançons més conegudes del planeta i considerada un clàssic de l’apoderament femení.

Publicada el 1978, ràpidament es va transformar en un fenomen. És una de les cançons més versionades del món i va arribar al número 1 del rànquing Billboard, a més de rebre un dels únics Grammy que s’han donat a la música disco.

Gloria Gaynor, a 69 anys, continua fent gires mundials i omplint de gom a gom els espais on canta. L’actuació en el festival Sons del Món serà l’única d’aquest estiu a la Costa Brava. Anteriorment havia tocat a l’auditori de Girona l’any passat al Black Music Festival i també el 2014 al Festival Castell de Peralada.