GRAN RESPOSTA DEL PÚBLIC EN LA PRIMERA EXPERIÈNCIA DE PREU OBERT A L’AUDITORI DE GIRONA


Gironit.com

 Unes 700 persones van assistir al concert de Sanjosex que es va celebrar dissabte a la Sala Simfònica

Més del 75% del públic va fer la seva aportació econòmica després del concert i van contribuir a l’èxit de la iniciativa

El músic de La Bisbal Carles Sanjosé va obrir dissabte la nova temporada de concerts a l’Auditori de Girona i al mateix temps, va estrenar una nova experiència: el Preu Obert. L’Auditori va proposar al públic assistent que, un cop acabat el concert, fes la seva aportació econòmica lliurement. Les més de 700 persones que van assistir al concert van respondre molt positivament a aquesta iniciativa, que és inèdita a Girona, i més del 75% van fer la seva aportació.

Aquesta és la primera vegada que l’Auditori de Girona duu a terme una experiència d’aquestes característiques, en la qual és el públic qui fixa el preu de l’entrada. La recaptació final va ser bona i les aportacions van anar des dels 5 fins als 15 euros. Cal destacar que aquesta iniciativa s’emmarca dins la línia d’accions (com ara els Sopars & Concerts) que l’Auditori ha engegat aquesta temporada per establir una relació més propera amb el públic.

La propera cita amb el Preu Obert a l’Auditori serà en un concert de música clàssica. Concretament, el 9 de juny amb Gennady Rozhdestvensky al capdavant de l’Orquestra de Cadaqués.