Concerts - Música
13-08-2019    22.00

Eros Ramazzotti

L’artista italià que ha venut 65 milions de discos presenta la gira mundial Vita Ce N’È
 
L’artista italià més famós del món torna als escenaris amb la seva gira mundial VITA CE N’È que l’està portant a visitar els recintes més importants dels 5 continents.
 
Després del llançament del nou àlbum VITA CE N’È el passat mes de novembre, Eros Ramazzotti torna amb un gran concert, amb l’esperança d’una bona vida com a tema central, per celebrar els 35 anys de la seva carrera. Un ampli repertori, des dels grans èxits de la història de Ramazzotti “La Cosa Más bella”, “Fuego en el Fuego”, “Nada sin ti”…, fins a les cançons de la producció discogràfica més recent en què ha col·laborat amb Luis Fonsi en el tema de “Por las Calles Las Canciones” i amb Alessia Cara, en “Vale Por Siempre”. A Eros Ramazzotti l’acompanyen a l’escenari vuit músics excepcionals i dues coristes per a una producció internacional.
 
Des de 1985 Eros Ramazzotti ha publicat més d’una quinzena de discos en italià i espanyol. L’artista italià venut més de 65 milions de discos al voltant del món, el que el converteix en l’artista pop més important del seu país i reconeguda figura a tota Europa i Hispanoamèrica.


Lloc: AUDITORI DE CAP ROIG
Població: Calella de Palafrugell
Preu: 150€ / 240€