Concerts - Música
12-07-2018    19.00

IGNASI TERRAZA TRIO

FESTIVAL CASTELL PERALADA 2018

DE L'EMPORDÀ AL MÓN, LOCALMENT UNIVERSALS

 
Al Festival Castell de Peralada volem sorprendre, volem experimentar i és per això que hem organitzat una sessió de jazz & vi en un paratge de somni. Els protagonistes: Ignasi Terraza Trio i Perelada Finca Malaveïna. Entre vinyes, s’uneixen dos escenaris en un nou format que s’estrena per quedar-se. 
Ignasi Terraza, Horacio Fumero i Esteve Pi ens proposen un concert amb els estandards del jazz universal i composicions pròpies. Des de finals dels 90 aquesta formació ha estat present amb força al panorama jazzístic internacional amb diversos espectacles i gires per Europa, Amèrica i Àsia i han creat espectacles com Jazz a les fosques o Imaginant Miró, entre molts d’altres.
Finca Malaveïna, un tros d’Empordà i un gran vi. Des de les vinyes gaudim dels Pirineus, de la mar Mediterrània i de la serra de l’Albera. Un terreny d’argila que aporta al vi gran capacitat d’envelliment, un vi de present i de futur, versàtil, complexa i intens, amb molta personalitat que combina les varietats de raïm més internacionals al costat de les varietats més locals.
Un vespre per gaudir de la música i els grans vins empordanesos, un vespre de sensacions.
 
VITICULTURA I JAZZ
 
IGNASI TERRAZA TRIO
 
Ignasi TERRAZA, piano
 
Horacio FUMERO, contrabaix             
 

 

Esteve PI, bateria


Lloc: Finca Malaveïna
Població: Peralada
Preu: 60€